SIRVOY BOOKINGSYSTEM

Sirvoy er et hotelreservations- og administrationssystem, der fungerer for alle typer overnatningssteder, herunder hoteller, moteller, bed & breakfasts, sommerhuse og mange andre. Dine reservationer er nemt tilgængelige – hvor som helst og når som helst. Der er ingen behov for installationer eller opdateringer.

Håndter flere kanaler - uden besvær

At indsamle og organisere hotelreservationer fra flere forskellige kanaler kan være meget tidskrævende. Derfor kan det være en stor hjælp at bruge en channel manager. Med en channel manager kan du øge din indtjening uden den konstante hovedpine ved at holde tilgængeligheden opdateret og bekymre dig om overbookinger. Systemet synkroniserer automatisk alle reservationer på tværs af platforme som Booking.com, Expedia og Airbnb. Dette sikrer, at din tilgængelighed altid er korrekt, og du undgår dobbeltbookinger, hvilket sparer tid og forbedrer gæsteoplevelsen. Samtidig får du et bedre overblik over din forretning.

Optimer din hoteladministration med Sirvoy

Når du bruger vores hotelsoftware, samles alle dine reservationer automatisk, og din tilgængelighed holdes ajour, så du kan fokusere på andre opgaver. Systemet er designet til at være intuitivt og kræver minimal oplæring, hvilket gør det nemt for dig og dit personale at komme i gang. Hvis du leder efter et veldesignet og brugervenligt ejendomsadministrationssystem med en problemfrit integreret channel manager, vil du helt sikkert være tilfreds med Sirvoy hotelreservationssystem. Derudover tilbyder vi løbende support og opdateringer, så dit system altid er i topform, og du kan tilpasse funktioner efter behov.

Automatisk Integration

Samler reservationer fra alle kanaler uden manuel opdatering.

Brugervenlig design

Intuitivt interface for nem ejendomshåndtering.

Ingen gebyrer

Klare priser uden ekstra omkostninger.

Effektiviseret

Effektiviser din administration med hotelsoftware, der inkluderer en integreret kanaladministrator.

Integreret

Saml og opdater reservationer automatisk fra alle kanaler med vores brugervenlige system.

Problemfrit

Få en problemfri oplevelse uden skjulte gebyrer med vores omfattende hotelsoftware.