Locky partner

Vi er glade for at præsentere Locky Tech som vores betroede samarbejdspartner. Locky Tech er anerkendt for deres innovative løsninger inden for adgangskontrol, og deres engagement i at skabe sikre og effektive systemer har gjort dem til en uundgåelig aktør i branchen.

Som en del af vores fælles mission arbejder vi sammen for at levere en cloud-baseret adgangskontrolløsning, der gør det nemt og sikkert at dele ressourcer hvor som helst, når som helst. Deres ekspertise og visionære tilgang komplementerer vores egne mål og sikrer, at vi kan tilbyde enestående service og fleksibilitet til vores kunder.

Et teknologisk spring for hotelbranchen

Locky Techs software er intet mindre end enestående. Det giver overnatningssteder mulighed for at sige farvel til traditionelle nøgler og kort. I stedet introducerer de en fuldstændig digital oplevelse, hvor gæsterne kan låse op for deres værelser via en unik kode. Denne innovative løsning skaber ikke blot større bekvemmelighed for gæsterne, men øger også sikkerheden og effektiviteten i den daglige drift.

Locky tech er med til at gøre din hverdag nemmere

Med Locky Techs intuitive og brugervenlige system kan overnatningsstederne nemt styre adgangen til værelserne på tværs af flere ejendomme, uanset størrelse. Softwaren integrerer gnidningsløst med eksisterende bookingsystemer, hvilket betyder, at der ikke er behov for komplekse tekniske ændringer eller dyre installationer.

Forskellige modeller & design fra Locky

Vi integrerer med

Det siger vores kunder